Loader
Да бидеме пријатели
852
post-template-default,single,single-post,postid-852,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Да бидеме пријатели

Да бидеме пријатели

Проект “Да бидеме пријатели” во кој работевме со 60 деца и 60 жени најголем дел со статус на раселени лица од различна националност за психосоцијална помош и едукација за меѓусебно разбирање, за надминување на пост-трауматска стрес ситуација. Овој проект заврши со форум на тема “Во мир заедно” на која присуствуваа голем број јавни личности, членови на невладини организации, членови на политички партии од различни националности и градоначалникот на Куманово (30 учесници)