Loader
“Пријателска училница”
842
post-template-default,single,single-post,postid-842,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

“Пријателска училница”

“Пријателска училница”

Работевме со проектот “Пријателска училница” на проблеми за психосоцијална помош на 50 ученици од различна националност од три основни училишта загрозени од воената состојба. Овој проект го започнавме во период на конфликтот во 2001, кога училиштата сеуште не започнаа со работа а ние веќе работевме во билингвални групи.