Loader
Психосоцијална подршка и интервенции
856
post-template-default,single,single-post,postid-856,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Психосоцијална подршка и интервенции

Психосоцијална подршка и интервенции

 

Работевме на проект за “Психосоцијална подршка и интервенции на семејства и индивидуи кои имаат статус на раселени лица на територија на општина Куманово. Се објави и лафлета за потребите на раселените семејства на крајот на проектот. Проектот беше финансиран од страна на Меѓународниот комитет за бегалци (IRC) со 60 учесници.