Loader
Развој на знаења и на вештини за алтернативи на насилство
862
post-template-default,single,single-post,postid-862,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Развој на знаења и на вештини за алтернативи на насилство

Развој на знаења и на вештини за алтернативи на насилство

 

Цели: зајакнување на емоционалното, социјалното и интелектуалното здравје на младите луѓе во Куманово, анонимни совети давани од специјално обучени лица (врсници) преку посебна телефонска линија.
Целна група – 15 млади луѓе од 12-25 години од Куманово