Loader
Рурален развој преку културни обележја во кумановско
679
post-template-default,single,single-post,postid-679,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Рурален развој преку културни обележја во кумановско

Рурален развој преку културни обележја во кумановско

Здружение “ДОВЕРБА” – Куманово реализира проект. Рурален развој преку културни обележја во кумановско. Проектот е подржан и финансиран од Владата на Република Македонија во 2013 година.
Целна група: 15 млади лица со потекло од кумановски регион
Проектот има за цел обука за младите луѓе за туристички аниматори, кои ќе работат кон презентирање на културно и историско наследство на регион на Општина Старо Нагоричане.