Loader
„Со заеднички вредности за подобро разбирање”
480
post-template-default,single,single-post,postid-480,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

„Со заеднички вредности за подобро разбирање”

„Со заеднички вредности за подобро разбирање”

Време на реализација: од 01.04.2018 год. до 20.07.2018 год.

Овој проект го спроведува здружението „Доверба” – Куманово a e финансиран од Мировна акција Прилеп/Тетово и Центар за мировни студии-Загреб преку подршка од Делегацијатана ЕУ во Македонија и ЦИВИКА Мобилитас.

Цел на проект: Зголемена мултикултурна соработка помеѓу учениците од основните и средните училишта и вработените во училиштата преку воннаставни активности (сликарство, дебати и спортски активности).