Loader
Во мирот заедно
999
post-template-default,single,single-post,postid-999,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Во мирот заедно

Во мирот заедно

 

Во проектот: “Во мирот заедно” кој е финансиран од ОХЦХР и УНДП ние работевме со учениците од средните училишта на зајакнување на самопочит и почит од другите, градење на меѓусебната доверба и односи на меѓузависност, справување со стереотипи и намалување на предрасудите (30 учесници).