Loader
И јас избирам
993
post-template-default,single,single-post,postid-993,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

И јас избирам

И јас избирам

 

Со проект “И јас избирам” им помагавме на граѓаните од шест населени места во општините Куманово и Липково во правилно и демократско однесување кон изборниот процес и донесување на одлука (90 учесници).