Loader
Младинска размена: Да ја документираме нашата културна приказна
1017
post-template-default,single,single-post,postid-1017,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Младинска размена: Да ја документираме нашата културна приказна

Младинска размена: Да ја документираме нашата културна приказна

 

Бевме домаќини на младинска размена, Акција 3.1 “Да се документира нашaта културна приказна” 12-22.09.2009 Охрид, Maкедонијa.Учесници беа повеќе од 25 учесници од 5 различни земји кои направија документарен филм наречен “Град на соништа “ нa основа на меѓукултурниот дијалог.