Loader
Младинска размена: Млади во уметничка авантура
1015
post-template-default,single,single-post,postid-1015,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Младинска размена: Млади во уметничка авантура

Младинска размена: Млади во уметничка авантура

 

Здружение на Граѓани Доверба со свои едукатори ја реализира младинската размена “Млади во уметничка aвантура” која беше финансирана од “Едукациска, aудиовизуелна, културна, извршна aгенција во Брисел”. Учесници во проектот беа 26 млади луѓе кои дојдоа од 6 различни држави и кои низ: танц, сликање, театар и игри со огин ги представија нивните држави и националности.