Loader
Уште еден пат на почит и разбирање
1005
post-template-default,single,single-post,postid-1005,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Уште еден пат на почит и разбирање

Уште еден пат на почит и разбирање

 

 

Издадовме брошура “ Можеме поинаку” како резултат на работа на наставниците од област на медијација со ученици од 4 средни и 6 основни училишта како и на претставници на совети на родители од истите училишта во проектот “Уште еден пат на почит и разбирање” во истиот беа вклучени и 45 средношколци и 30 основношколци, кои работеа на решавање на конфликти со медијација во свои клубови во училиштата.