Loader
Јакнење на самоодржливата реинтеграција во Албанија, провинцијата Косово и Република Македонија преку зајакнување на локалниот НВО капацитет со цел обезбедување на услуги на повратниците
1007
post-template-default,single,single-post,postid-1007,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Јакнење на самоодржливата реинтеграција во Албанија, провинцијата Косово и Република Македонија преку зајакнување на локалниот НВО капацитет со цел обезбедување на услуги на повратниците

Јакнење на самоодржливата реинтеграција во Албанија, провинцијата Косово и Република Македонија преку зајакнување на локалниот НВО капацитет со цел обезбедување на услуги на повратниците

Со ИОМ-Скопје работевме на проектот: “Јакнење на Самоодржливата Реинтеграција во Албанија, провинцијата Косово или Република Македонија преку зајакнување на локалниот НВО капацитет се цел обезбедување на услуги на повратниците” а кој што го имплементиравме во општините: Скопје, Куманово, Кратово, Крива Паланка и Свети Николе. Со активностите на овој проект пружавме најразлични асистенции на повратниците како што се вадење на лични документи, запишување во училиште, обука за разни видови на занимања, запослување, започнување на мал семеен бизнис и сл.