Loader
2022 March 20
-1
archive,date,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

March 2022

На 18.03 се одржа првата работилница за цртање, претставување на заеднички вредности и претставување на индивидуален израз во групен цртеж, пропратено со координација на моториката во ликовното изразување на која учествуваа ученици од средното стручно училиште „Наце Буѓони“, од различна етничка припадност. Работилницата ја организираше Здружението„...

Нa 11.03. 2022 се одржа првата работилница за ненасилна комуникација и медијација на која учествуваа ученици од средното стручно училиште „Наце Буѓони“, од различна етничка припадност. Игри, обновување на знаење и работа на измислени случаи посредување, активности насочени на создавање на подобри услови за соработка и ненасилна...