Loader
2022 June 03
-1
archive,date,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

June 2022

Во текот на месец мај се одржаа неколку работилници со групата Цртање и сликање како дел од проектот “Обединети во мирот” на здружението „ Доверба“, поддржан од страна на “Екуменска иницијатива жена” од Хрватска. На 19.05.2022 групата  имаше задача - Составување на Колективниот ГОЛЕМ ликовен МОЗАИК...

Во текот на месец мај се одржаа неколку работилници со групата Ненасилна комуникација и медијација како дел од проектот “Обединети во мирот” на здружението „ Доверба“, поддржан од страна на “Екуменска иницијатива жена” од Хрватска. На 06.05.2022 групата  работеше на нови сценарија и на подготовка за...

Во текот на месец април се одржаа две работилници со ученици кои се дел од групата Ненасилна комуникација и медијација од проектот “Обединети во мирот”, поддржан од страна на “Екуменска иницијатива жена”. На првата работилница (08.04.2022) се работеше за потреба од комуникација кога работиме на создавање...

Во текот на месец април се одржаа три работилници со групата Цртање и сликање од проектот “Обединети во мирот”, поддржан од страна на “Екуменска иницијатива жена”. Работилниците се изведуваа во ликовно ателје со две групи на ученици. На првата работилница(01.04.2022) учениците под водство на нивниот ментор вршеа...