Loader
На 06.04.2023 одржана е втора работилница со врсничка обука за ненасилна комуникација и медијација каде четири обучувачи им ги презентираа темите: парафразирање, позиции, интереси и потреби како и фази на медијација на 35 свои врсници од мешан етнички состав од ОСТУ “Наце Буѓони” Куманово.
1535
post-template-default,single,single-post,postid-1535,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

На 06.04.2023 одржана е втора работилница со врсничка обука за ненасилна комуникација и медијација каде четири обучувачи им ги презентираа темите: парафразирање, позиции, интереси и потреби како и фази на медијација на 35 свои врсници од мешан етнички состав од ОСТУ “Наце Буѓони” Куманово.

На 06.04.2023 одржана е втора работилница со врсничка обука за ненасилна комуникација и медијација каде четири обучувачи им ги презентираа темите: парафразирање, позиции, интереси и потреби како и фази на медијација на 35 свои врсници од мешан етнички состав од ОСТУ “Наце Буѓони” Куманово.