Loader
На 23.05. се одржа работилница со група Почитување на разлики во која учествуваа ученици од ОСТУ “Наце Буѓони ” СОУ “Перо Наков” и Гимназија ” Гоце Делчев “од мешан етнички состав. Tемата Човекови права беше разработена преку: значење на поимот, групирање, базични принципи, и примена на човекови права.
1557
post-template-default,single,single-post,postid-1557,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

На 23.05. се одржа работилница со група Почитување на разлики во која учествуваа ученици од ОСТУ “Наце Буѓони ” СОУ “Перо Наков” и Гимназија ” Гоце Делчев “од мешан етнички состав. Tемата Човекови права беше разработена преку: значење на поимот, групирање, базични принципи, и примена на човекови права.

На 23.05. се одржа работилница со група Почитување на разлики во која учествуваа ученици од ОСТУ “Наце Буѓони ” СОУ “Перо Наков” и Гимназија ” Гоце Делчев “од мешан етнички состав. Tемата Човекови права беше разработена преку: значење на поимот, групирање, базични принципи, и примена на човекови права.