Loader
Пред членови на безбедни училишта, групата за “ненасилна комуникација и медијација” ги сподели своите знаења и спремност да работат на решавање на судири по пат на медијација. По веќе постоечките два клуба во ОСТУ “Наце Буѓони” се отворија и “Клубови за медијација” во училиштата Гимназија “Гоце Делчев” “и СОУ “Перо Наков”. Клубовите за медијација во иднина активно ќе работат со поддршка на наставниците и стручната служба во двете училишта во паралелки кои учат на македонски и на албански наставен јазик
1561
post-template-default,single,single-post,postid-1561,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Пред членови на безбедни училишта, групата за “ненасилна комуникација и медијација” ги сподели своите знаења и спремност да работат на решавање на судири по пат на медијација. По веќе постоечките два клуба во ОСТУ “Наце Буѓони” се отворија и “Клубови за медијација” во училиштата Гимназија “Гоце Делчев” “и СОУ “Перо Наков”. Клубовите за медијација во иднина активно ќе работат со поддршка на наставниците и стручната служба во двете училишта во паралелки кои учат на македонски и на албански наставен јазик

Пред членови на безбедни училишта, групата за “ненасилна комуникација и медијација” ги сподели своите знаења и спремност да работат на решавање на судири по пат на медијација. По веќе постоечките два клуба во ОСТУ “Наце Буѓони” се отворија и “Клубови за медијација” во училиштата Гимназија “Гоце Делчев” “и СОУ “Перо Наков”. Клубовите за медијација во иднина активно ќе работат со поддршка на наставниците и стручната служба во двете училишта во паралелки кои учат на македонски и на албански наставен јазик