Loader
На 03.10.2023 година се одржа работилница со групата за медијација на која учесниците успешно симулираа процес на медијација по дадени сценарија и продуцираат идеи како да се претстават во локалната заедница.
1586
post-template-default,single,single-post,postid-1586,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

На 03.10.2023 година се одржа работилница со групата за медијација на која учесниците успешно симулираа процес на медијација по дадени сценарија и продуцираат идеи како да се претстават во локалната заедница.

На 03.10.2023 година се одржа работилница со групата за медијација на која учесниците успешно симулираа процес на медијација по дадени сценарија и продуцираат идеи како да се претстават во локалната заедница.