Loader
Меморандум за соработка со СОУ “Перо Наков” е потпишан на 12.02. Нивните преставници ќе учествуваат во програмите: “Напредна помош на врсници” и “Превенција на насилство”.
1631
post-template-default,single,single-post,postid-1631,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Меморандум за соработка со СОУ “Перо Наков” е потпишан на 12.02. Нивните преставници ќе учествуваат во програмите: “Напредна помош на врсници” и “Превенција на насилство”.

Меморандум за соработка со СОУ “Перо Наков” е потпишан на 12.02. Нивните преставници ќе учествуваат во програмите: “Напредна помош на врсници” и “Превенција на насилство”.