Loader
На 12.04.2024 во простории на Гимназија “Гоце Делчев” се одржа втора по ред еднодневна работилница на групата “Напредна помош на врсници” на која присуствуваа 24 ученици од трите средни општински училишта. Се работеше на теми за емоционална писменост и препознавање и менаџирање со емоции и на насилство и булинг.
1648
post-template-default,single,single-post,postid-1648,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

На 12.04.2024 во простории на Гимназија “Гоце Делчев” се одржа втора по ред еднодневна работилница на групата “Напредна помош на врсници” на која присуствуваа 24 ученици од трите средни општински училишта. Се работеше на теми за емоционална писменост и препознавање и менаџирање со емоции и на насилство и булинг.

На 12.04.2024 во простории на Гимназија “Гоце Делчев” се одржа втора по ред еднодневна работилница на групата “Напредна помош на врсници” на која присуствуваа 24 ученици од трите средни општински училишта. Се работеше на теми за емоционална писменост и препознавање и менаџирање со емоции и на насилство и булинг.