Loader
На 19.04.2024 во простории на ДСУ “Киро Бурназ”-Куманово се одржа втора еднодневна работилница во рамките на Проектот “Неми сведоци” со групата “Зајакнување на учениците”.
1652
post-template-default,single,single-post,postid-1652,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

На 19.04.2024 во простории на ДСУ “Киро Бурназ”-Куманово се одржа втора еднодневна работилница во рамките на Проектот “Неми сведоци” со групата “Зајакнување на учениците”.

На 19.04.2024 во простории на ДСУ “Киро Бурназ”-Куманово се одржа втора еднодневна работилница во рамките на Проектот “Неми сведоци” со групата “Зајакнување на учениците”.