Loader
“Формирање на групи за самопомош” -ESE
854
post-template-default,single,single-post,postid-854,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

“Формирање на групи за самопомош” -ESE

“Формирање на групи за самопомош” -ESE

 

Бевме соработник на ЕСЕ (Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените на Македонија), во реализација на проектот за ментално здравје на жените а ние го реализиравме делот “Формирање на групи за самопомош”, од 25 жени интелектуалки кои понатаму работеа во свои средини.