Loader
Центар за мир и културна толеранција
860
post-template-default,single,single-post,postid-860,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Центар за мир и културна толеранција

Центар за мир и културна толеранција

 

Програмата “Центар за промоција на Мир и толеранција” ја работевме во партнерство со АРЦ а корисници беа 120 жени и 120 деца од привремено раселени и сместени во прифатни центри во Куманово како и повратниците во с.Липково и с.Отља, во кој продолживме со работа на подобрување на нивно ментално здравје и ефикасна комуникација. Резултат беа формирање на групи за самопомош.