Loader
Бранители на детски права
995
post-template-default,single,single-post,postid-995,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Бранители на детски права

Бранители на детски права

Во 2006 год. работиме на проект “Бранители на правата на деца” во кој се вклучени 60 ученици и 20 нивни професори од основни и средни учителишта во Куманово посетија обука за човекови права, направија панел дискусија со кандидатите за пратеници, објави брошура на македонски и албански јазик а се реализира квиз за човекови права. Проектот беше поддржан од страна на ОХЦХР и УНДП.