Loader
Младинска размена: Се гледаме во движење
1013
post-template-default,single,single-post,postid-1013,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Младинска размена: Се гледаме во движење

Младинска размена: Се гледаме во движење

Младинскиот оддел на Брисел во Македонија преку Доверба со учесници од шест Европски држави го реализира проектот “SeeU in Motion” и снимија филм кој го презентираа преку локалните медиуми.