Loader
Пријателска училница-2
989
post-template-default,single,single-post,postid-989,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Пријателска училница-2

Пријателска училница-2

 

Во проектот “Пријателска училница 2”, финансиран од страна на Институтот за трајни заедници-Македонија, работевме со ученици од 4 основни училишта на јакнење на нивните капацитети да се справат со проблемите и помагајќи им да се подобри ефикасната комуникација (60 учесници). Како резултат на проектот објавивме брошура која ќе ги потсетува учениците на она што го научиле во текот на проектот и како да го применуваат практично и тоа исто така ќе им овозможи на родителите и наставниците да ја следат работата и напредокот на учениците.