Loader
Одржана работилница за ненасилна комуникација и медијација
1344
post-template-default,single,single-post,postid-1344,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Одржана работилница за ненасилна комуникација и медијација

Одржана работилница за ненасилна комуникација и медијација

Нa 11.03. 2022 се одржа првата работилница за ненасилна комуникација и медијација на која учествуваа ученици од средното стручно училиште „Наце Буѓони“, од различна етничка припадност.

Игри, обновување на знаење и работа на измислени случаи посредување, активности насочени на создавање на подобри услови за соработка и ненасилна комуникација и зголемување на ученичка невербална комуникација преку уметност и вештини за посредување и медијација.