Loader
КАТАЛОГ – За подобра меѓусебна комуникација со слики
1451
post-template-default,single,single-post,postid-1451,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

КАТАЛОГ – За подобра меѓусебна комуникација со слики

КАТАЛОГ – За подобра меѓусебна комуникација со слики

Електронскиот ликовен каталог резултат на личниот развој на младите претставени низ слики и фотографии можете да го погледнете тука.