Loader
2022 August
-1
archive,date,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

August 2022

Прирачникот за медијатори во училишни клубови за медијација на тема Однесување за добра комуникација со врсничка медијација може да го погледнете на македонски јазик тука и на албански јазик тука. Прирачникот е изработен во рамки на проектот „Обединети во мирот“, поддржан од страна на “Екуменска иницијатива жена”....