Loader
Прирачник за медијатори во училишни клубови за медијација
1458
post-template-default,single,single-post,postid-1458,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Прирачник за медијатори во училишни клубови за медијација

Прирачник за медијатори во училишни клубови за медијација

Прирачникот за медијатори во училишни клубови за медијација на тема Однесување за добра комуникација со врсничка медијација може да го погледнете на македонски јазик тука и на албански јазик тука.

Прирачникот е изработен во рамки на проектот „Обединети во мирот“, поддржан од страна на “Екуменска иницијатива жена”.