Loader
2022 September
-1
archive,date,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

September 2022

Под покровителство на ЗГ „Доверба“ Куманово, а со поддршка на “Екуменска иницијатива жена” Хрватска, проектот „Обединети во мирот“ претставува чекор напред кон училишниот мир и справување со меѓуврсничко насилство. Група од 40 ученици од ОСТУ „Наце Буѓони“ Куманово беа обучени како први училишни медијатори за справување...