Loader
На 29.03. се одржа првата работилница на групата “Почитување на разлики” на тема “Култура и мултикултура”на која присуствуваа 24 ученици од мешан етнички состав од три средни училишта (ОСТУ “Наце Буѓони”, Гимназија “Гоце Делчев” и СОУ” Перо Наков”)темите предизвикаа многу дебата но и учење на едни од други и едни за други.
1532
post-template-default,single,single-post,postid-1532,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

На 29.03. се одржа првата работилница на групата “Почитување на разлики” на тема “Култура и мултикултура”на која присуствуваа 24 ученици од мешан етнички состав од три средни училишта (ОСТУ “Наце Буѓони”, Гимназија “Гоце Делчев” и СОУ” Перо Наков”)темите предизвикаа многу дебата но и учење на едни од други и едни за други.

На 29.03. се одржа првата работилница на групата “Почитување на разлики” на тема “Култура и мултикултура”на која присуствуваа 24 ученици од мешан етнички состав од три средни училишта (ОСТУ “Наце Буѓони”, Гимназија “Гоце Делчев” и СОУ” Перо Наков”)темите предизвикаа многу дебата но и учење на едни од други и едни за други.