Loader
На 25.04.2023 година се одржа втората работилница од циклусот еднодневни работилници на тема „Ненасилна комуникација со акцент на медијација“ со ученици со мешан етнички состав од Гимназијата „Гоце Делчев“ и СОУ „Перо Наков. На работилницата учениците го повторија целиот материјал работејќи во пет групи и вежбаа медијација со дадено сценарио. Воедно се подготвија за дисеминација на наученото во своите училишта при отварање на Клубови за медијација
1542
post-template-default,single,single-post,postid-1542,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

На 25.04.2023 година се одржа втората работилница од циклусот еднодневни работилници на тема „Ненасилна комуникација со акцент на медијација“ со ученици со мешан етнички состав од Гимназијата „Гоце Делчев“ и СОУ „Перо Наков. На работилницата учениците го повторија целиот материјал работејќи во пет групи и вежбаа медијација со дадено сценарио. Воедно се подготвија за дисеминација на наученото во своите училишта при отварање на Клубови за медијација

На 25.04.2023 година се одржа втората работилница од циклусот еднодневни работилници на тема „Ненасилна комуникација со акцент на медијација“ со ученици со мешан етнички состав од Гимназијата „Гоце Делчев“ и СОУ „Перо Наков. На работилницата учениците го повторија целиот материјал работејќи во пет групи и вежбаа медијација со дадено сценарио. Воедно се подготвија за дисеминација на наученото во своите училишта при отварање на Клубови за медијација