Loader
На 10.05.2023г. во ОСТУ “Наце Буѓони “одржана трета работилница на врсничка обука за медијација на која ученици ги потсетија своите врсници за претходно поминатите најбитни сегменти на ефикасна комуникација и активно слушање. Фазите на медијација се обработија преку сценарио на измислен случај.
1551
post-template-default,single,single-post,postid-1551,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

На 10.05.2023г. во ОСТУ “Наце Буѓони “одржана трета работилница на врсничка обука за медијација на која ученици ги потсетија своите врсници за претходно поминатите најбитни сегменти на ефикасна комуникација и активно слушање. Фазите на медијација се обработија преку сценарио на измислен случај.

На 10.05.2023г. во ОСТУ “Наце Буѓони “одржана трета работилница на врсничка обука за медијација на која ученици ги потсетија своите врсници за претходно поминатите најбитни сегменти на ефикасна комуникација и активно слушање. Фазите на медијација се обработија преку сценарио на измислен случај.