Loader
На 18.05.2023 година се одржа третата работилница на групата за Ненасилна комуникација и медијација составена од ученици од Гимназија “Гоце Делчев “и СООУ “Перо Наков” од мешан етнички состав . Учесниците ги вежбаа фазите на медијација на дадени сценарија поделени во 4 групи на 4 различни проблеми.
1554
post-template-default,single,single-post,postid-1554,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

На 18.05.2023 година се одржа третата работилница на групата за Ненасилна комуникација и медијација составена од ученици од Гимназија “Гоце Делчев “и СООУ “Перо Наков” од мешан етнички состав . Учесниците ги вежбаа фазите на медијација на дадени сценарија поделени во 4 групи на 4 различни проблеми.

На 18.05.2023 година се одржа третата работилница на групата за Ненасилна комуникација и медијација составена од ученици од Гимназија “Гоце Делчев “и СООУ “Перо Наков” од мешан етнички состав . Учесниците ги вежбаа фазите на медијација на дадени сценарија поделени во 4 групи на 4 различни проблеми.