Loader
Која е суштината на интеркултурно образование и како ја чувствуваме во себе преку научените лекции од работилниците на групата “Почитување на разлики” беше поентата на 5-тата работилница која се одржа на 19.10.2023.
1592
post-template-default,single,single-post,postid-1592,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Која е суштината на интеркултурно образование и како ја чувствуваме во себе преку научените лекции од работилниците на групата “Почитување на разлики” беше поентата на 5-тата работилница која се одржа на 19.10.2023.

Која е суштината на интеркултурно образование и како ја чувствуваме во себе преку научените лекции од работилниците на групата “Почитување на разлики” беше поентата на 5-тата работилница која се одржа на 19.10.2023.