Loader
Од завршен настан на проектот “Со почит и разбирање” одржан на 26.10.2023. Како се постигнуваат промени со меѓусебно почитување и успешното решавање конфликти и со значително зајакнато чувство на самоефикасност и успешни модели на однесување во идни ситуации го покажаа денес учениците презентирајќи ги своите научени лекции и градејќи единство во застапување на своите цели заедно со претставници на општината, директори, претставничка од БРО подрачна единица Куманово, своите родители и наставници.
1598
post-template-default,single,single-post,postid-1598,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Од завршен настан на проектот “Со почит и разбирање” одржан на 26.10.2023. Како се постигнуваат промени со меѓусебно почитување и успешното решавање конфликти и со значително зајакнато чувство на самоефикасност и успешни модели на однесување во идни ситуации го покажаа денес учениците презентирајќи ги своите научени лекции и градејќи единство во застапување на своите цели заедно со претставници на општината, директори, претставничка од БРО подрачна единица Куманово, своите родители и наставници.

Од завршен настан на проектот “Со почит и разбирање” одржан на 26.10.2023. Како се постигнуваат промени со меѓусебно почитување и успешното решавање конфликти и со значително зајакнато чувство на самоефикасност и успешни модели на однесување во идни ситуации го покажаа денес учениците презентирајќи ги своите научени лекции и градејќи единство во застапување на своите цели заедно со претставници на општината, директори, претставничка од БРО подрачна единица Куманово, своите родители и наставници.