Loader
“Тоа сум јас” на 15.03.204г. беше прв ден од обука од проектот “Неми сведоци” на групата за “Напредна помош на врсници” кои работеа да научат да ги препознаат различните форми на зачувување на менталнио здравје. 27 ученици од општинските средни училишта ” Наце Буѓони” , “Перо Наков” и ” Гоце Делчев” , покажаа голем интерес за активностите кои ги реализираа со многу ентузијазам . Проектот е финасијски подржан од Екуменска иницијатива жена-Хрватска
1641
post-template-default,single,single-post,postid-1641,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

“Тоа сум јас” на 15.03.204г. беше прв ден од обука од проектот “Неми сведоци” на групата за “Напредна помош на врсници” кои работеа да научат да ги препознаат различните форми на зачувување на менталнио здравје. 27 ученици од општинските средни училишта ” Наце Буѓони” , “Перо Наков” и ” Гоце Делчев” , покажаа голем интерес за активностите кои ги реализираа со многу ентузијазам . Проектот е финасијски подржан од Екуменска иницијатива жена-Хрватска

“Тоа сум јас” на 15.03.204г. беше прв ден од обука од проектот “Неми сведоци” на групата за “Напредна помош на врсници” кои работеа да научат да ги препознаат различните форми на зачувување на менталнио здравје. 27 ученици од општинските средни училишта ” Наце Буѓони” , “Перо Наков” и ” Гоце Делчев” , покажаа голем интерес за активностите кои ги реализираа со многу ентузијазам . Проектот е финасијски подржан од Екуменска иницијатива жена-Хрватска