Loader
На 17.05. се одржа работилница за група “Зајакнување на ученици” на која присуствуваа 22 ученици од ДСУ “Киро Бурназ” . Ученициите со многу идеи и голема креативност и мотивираност за работеа на теми како: Почитување на различитости и промени во заедницата на која тие би биле лидери . Дадоа многу идеи за кои тие се спремни да дадат свој допринос како носители за да нивното училиште биде место во кое сите ученици со задоволство ќе одат .. Оваа работилница е во рамките на Проектот “Неми сведоци”поддржан од “Екуменска иницијатива жена” Хрватска, а го реализира Здружение “Доверба” Куманово
1660
post-template-default,single,single-post,postid-1660,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

На 17.05. се одржа работилница за група “Зајакнување на ученици” на која присуствуваа 22 ученици од ДСУ “Киро Бурназ” . Ученициите со многу идеи и голема креативност и мотивираност за работеа на теми како: Почитување на различитости и промени во заедницата на која тие би биле лидери . Дадоа многу идеи за кои тие се спремни да дадат свој допринос како носители за да нивното училиште биде место во кое сите ученици со задоволство ќе одат .. Оваа работилница е во рамките на Проектот “Неми сведоци”поддржан од “Екуменска иницијатива жена” Хрватска, а го реализира Здружение “Доверба” Куманово

На 17.05. се одржа работилница за група “Зајакнување на ученици” на која присуствуваа 22 ученици од ДСУ “Киро Бурназ” . Ученициите со многу идеи и голема креативност и мотивираност за работеа на теми како: Почитување на различитости и промени во заедницата на која тие би биле лидери . Дадоа многу идеи за кои тие се спремни да дадат свој допринос како носители за да нивното училиште биде место во кое сите ученици со задоволство ќе одат .. Оваа работилница е во рамките на Проектот “Неми сведоци”поддржан од “Екуменска иницијатива жена” Хрватска, а го реализира Здружение “Доверба” Куманово