Loader
Разно
-1
archive,category,category-14,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Разно

[ape-gallery 981]   Цели: зајакнување на емоционалното, социјалното и интелектуалното здравје на младите луѓе во Куманово, анонимни совети давани од специјално обучени лица (врсници) преку посебна телефонска линија. Целна група - 15 млади луѓе од 12-25 години од Куманово...

[ape-gallery 979]   Програмата “Центар за промоција на Мир и толеранција” ја работевме во партнерство со АРЦ а корисници беа 120 жени и 120 деца од привремено раселени и сместени во прифатни центри во Куманово како и повратниците во с.Липково и с.Отља, во кој продолживме со работа...

[ape-gallery 975]   Работевме на проект за “Психосоцијална подршка и интервенции на семејства и индивидуи кои имаат статус на раселени лица на територија на општина Куманово. Се објави и лафлета за потребите на раселените семејства на крајот на проектот. Проектот беше финансиран од страна на Меѓународниот комитет...

[ape-gallery 972]   Бевме соработник на ЕСЕ (Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените на Македонија), во реализација на проектот за ментално здравје на жените а ние го реализиравме делот “Формирање на групи за самопомош”, од 25 жени интелектуалки кои понатаму работеа во свои средини....