Loader
Formats Gallery
-1
archive,tax-post_format,term-post-format-gallery,term-12,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Archive

За подобро ментално здравје на младите” го спроведува Доверба-Куманово во период од ноември 2018-јуни 2020 година, во координација на Македонски институт за медиуми, во рамки на проектот: „Писменост за вести и медиумска писменост: Справување со лажни вести” финансиран од програмата: IPA Civil Society and Media...