Loader
Проекти
234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-234,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Проекти

Реализирани проекти преку Граѓанското здружение "ДОВЕРБА" Куманово

ФИНАНСИРАЊЕ И РЕСУРСИ

САМО ФИНАНСИРАЊЕ
ДОНАЦИИ
ВОЛОНТЕРИ
ЧЛЕНАРИНА

Реализирани проекти  преку З.Г. “ДОВЕРБА” Куманово

Донатори, помагатели и пријатели

За подетални информации во врска реализираните проекти можете да ни се обратите на емаил info@doverbaku.org.mk или на тел: 031 425 862 | +389 70 380 381

ИМАТЕ ПРОЕКТ ИДЕА?

Контактирајте не преку емаил или тел.

Нашиот тим ке ви одговори за кратко време!

Го разгледуваме детално предлог проектот

Склучување на договор за соработка и реализирање