Loader
doverbaku doverbaku
-1
archive,paged,author,author-doverbaku,author-11,paged-2,author-paged-2,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Author: doverbaku doverbaku

Промовирана брошура на македонски и албански јазик “Со ненасилна комуникација и медијација и почитување на разлики кон интеркултурно образование” во која се анализирани податоците добиени од анкетите направени со ученици. ...