Loader
Uncategorized
-1
archive,paged,category,category-uncategorized,category-1,paged-3,category-paged-3,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Uncategorized

Со директорите на ОСТУ" Наце Буѓони" Драган Јаневски, Гимназија "Гоце Делчев " Марија Тодоровскa и СООУ "Перо Наков " Мила Жибак се потпишани Меморандуми за соработка за проект"Со почит и разбирање" кој е подржан од Екуменска иницијатива на жени Хрватска. Проектот е замислен да создаде интелектуална,...

Над 20 ученици од средното стручно училиште „Наце Буѓони“, од различна етничка припадност денеска учествуваа на втората активност, работилница за запознавање на културата на припадниците од „другите“ етнички заеднички, како пат за градење иднина во мир, која што ја организираше Здружението„ Доверба“, во рамки на...

Со ИОМ-Скопје работевме на проектот: “Јакнење на Самоодржливата Реинтеграција во Албанија, провинцијата Косово или Република Македонија преку зајакнување на локалниот НВО капацитет се цел обезбедување на услуги на повратниците” а кој што го имплементиравме во општините: Скопје, Куманово, Кратово, Крива Паланка и Свети Николе. Со...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][qode_advanced_image_gallery type="slider" enable_image_shadow="no" image_behavior="zoom" space_between_items="normal" slider_loop="yes" slider_autoplay="yes" slider_padding="no" slider_navigation="yes" slider_pagination="yes" images="692,693,694,695,698" image_size="600x300"][vc_empty_space][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner][vc_column_text] „Јакнење на самохрани родители и нивни семејства на територија на општина Куманово” е проект кој Здружение „Доверба” - Куманово го реализира во...